Hoe Guldencoin alvast een greep in de toekomst doet

We kunnen allemaal alleen maar gissen wat er in de toekomst voor ons allemaal in het verschiet ligt. We weten niet hoe de wereld er uit gaat zien, maar we kunnen wel ons best doen om een deel van die wereld te vormen zoals we dat willen. Op dit moment wordt er door een handjevol mensen een heleboel zaken bepaald, zaken die we liever anders zouden zien. Democratie bestaat niet meer, maar een lobbywereld wel. Nu heb je dat al veel vaker gehoord en gelezen en zou je misschien niet direct denken aan cryptovaluta en een grootschalige verandering. Maar cryptovaluta heeft niet alleen de toekomst als betaalmiddel, maar ook als gedachtegang.

Guldencoin, digitale guldens voor Nederland

Vroeger betaalden we met de Nederlandse Gulden, vandaag betalen we met Guldencoin. Een digitaal antwoord op de Nederlandse munt die we 750 jaar als wettelijk betaalmiddel gebruikten, voorafgaand aan de euro. Natuurlijk kunnen we de gulden van vroeger niet terugbrengen, maar we kunnen de munt wel nieuw leven in blazen. Guldencoin is cryptogeld met een geheel eigen instelling, maar dan zonder overkoepelend orgaan. Volledig decentraal.

Cryptovaluta, en daarmee Guldencoin, is een soort digitale munteenheid. Het is een alternatief op het huidige banksysteem en niet per se een vervanger. Guldencoin is de nieuwe Nederlandse Gulden. Ouderwets vertrouwd, maar volgens de standaard van de volgende eeuw.

Anders denken een trend

Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die anders denken. We bedoelen dan dat mensen steeds meer buiten de conventionele lijnen van onze maatschappij durven te treden en zich niet meer laten inpakken door regelgeving ten nadele van ons als mens. Zo worden we al jaren gekleineerd door de regels van de banken en de hevige belastingen van de overheid. Om meer verantwoordelijkheid te pakken en meer het heft in eigen handen te nemen is er Guldencoin. Een vriendelijke digitale valuta waar iedereen in Nederland mee kan betalen en betalingen mee kan ontvangen, zónder tussenkomst van banken of overheden.

De gulden is terug!

Posted in geldzaken.